HR

2make4u focust zich op het gebied van organisatieadvies in de breedste zin van het woord, met een specialisatie in HR advisering en ondersteuning bij het ontwikkelen van uw medewerkers. 2MAKE4U biedt ondersteuning aan kleine tot middelgrote organisaties waar behoefte is aan HR ondersteuning. Is uw organisatie in de groeifase en heeft u nog geen HR binnen uw organisatie? 2MAKE4U zet het graag voor u op! Of het gaat om het opstarten of het verder professionaliseren van uw HR strategie, 2MAKE4U biedt ondersteuning. Door uzelf te laten ondersteunen door 2MAKE4U haalt u een ervaren sparringpartner in huis. U behoudt de focus op hetgeen waar u goed in bent terwijl wij u helpen bouwen aan de optimalisering van uw onderneming. Onze samenwerking met specialisten staat garant voor deskundigheid in meerdere disciplines.

2MAKE4U is gespecialiseerd in het uitvoeren van HR interim klussen. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze HR diensten en onze managementondersteuning. Onze HR diensten beslaan het gehele HR palet. Van het uit handen nemen van verschillende HR gerelateerde vraagstukken tot het gezamenlijk ontwikkelen van uw HR strategie. Of het nu gaat om het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, HR processen of tijdelijke hands-on HR ondersteuning: 2MAKE4U staat voor u klaar!

Om uw kosten beheersbaar te houden kunt u HR ondersteuning per uur af nemen. Op die manier bent u verzekerd van HR ondersteuning zonder dat u direct ergens aan vast zit of hoge kosten maakt! Heeft u vragen over de ondersteuning die wij u (kunnen) bieden? Neemt u gerust contact op!

Wij werken doelmatig, efficient, resultaatgericht en bovenal samen met u als ondernemer. Onze analyses en adviezen kennen altijd een praktische insteek waar u als ondernemer direct zelf mee aan de slag kunt.

Als u de indruk heeft dat uw bedrijfsprocessen voor verbetering vatbaar zijn of dat uw huidige HR systematiek niet meer past bij uw onderneming, neem dan nu contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden ten aanzien van HR ondersteuning en van een betaalbare bedrijfsdoorlichting in de vorm van een 'Quickscan'.

ContactNeem contact met ons op

 

Contact Formulier

Contactgegevens

Mobiel: +31 (0)6-46063943

Adres

2MAKE4U
Lijsterbes 27, 5682 GA Best
Nederland
Onze locatie