Organisatieadvies

Organisatieadvies

Kennis en expertise bij organisatorische vraagstukken voor een optimale balans tussen uw ambitie, een realistisch doel en de inzet van goed personeel op de goede plek is essentieel voor het realiseren van uw doelstellingen. Hoe uw bedrijf dit kan bereiken? Wij helpen u graag! Ook wanneer er niet direct iets speelt, is het verstandig om iemand met een frisse blik eens kritisch naar uw eigen organisatie, uw medewerkers en uw bedrijfsprocessen te laten kijken. Door gebruik te maken van de expertise van 2MAKE4U, kunnen wij u helpen uw ambities te realiseren!

Na een korte analyse zijn wij in staat om in kaart te brengen waar uw organisatie aan efficiëntie en optimalisatie kan winnen. Samen met u komen wij daaropvolgend tot een concreet plan van aanpak.

2MAKE4U werkt voor ondernemers, overheden en instellingen, en verzorgt onder meer:

  • Quickscans om uw huidige situatie in kaart te brengen
  • Procesanalyses om uw huidige processen door te lichten
  • Adviesrapporten om uw huidige processen te optimaliseren
  • Het verzorgen van (tijdelijk) HR ondersteuning voor managers.

Het resultaat van je organisatie verbeteren

2make4u is dé partner als het gaat om de inzet van uw personeel en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken waaronder wereldwijd gebruikte methode voor het optimaliseren van organisaties. Aan de hand van o.a. Lean Six Sigma-kennis en tools maken we snel inzichtelijk hoe efficiënt en effectief de processen binnen je organisatie zijn. Samen met de medewerkers brengen we de gehele keten – van het begin tot aan het eind – nauwkeurig in kaart. Waar lopen onze klanten en wijzelf tegenaan? Welke stap gaat vaak verkeerd? Waar ligt het proces vaak onnodig lang stil? Vervolgens gaan we samen aan de slag. Met het verkorten van doorloop-, bewerkings- en wachttijden. Met het terugdringen van onnodige uitval en met het verminderen van het aantal overdrachtsmomenten. Het resultaat: beter voorspelbare bedrijfsprocessen en een optimale klantwaarde, gedragen door je medewerkers. Interesse in de mogelijkheden van (bedrijfs)optimalisatie in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Zo’n situatie vraagt om adequaat handelen. Op basis van kennis en ervaring, grondige analyse, keuzes maken en heldere communicatie. Bij 2MAKE4U weten we wat belangrijk is en helpen we graag bij een gedegen bedrijfsoptimalisatie. Wij zijn jouw toegevoegde waarde. In voor- en tegenspoed.

ContactNeem contact met ons op

 

Contact Formulier

Contactgegevens

Mobiel: +31 (0)6-46063943

Adres

2MAKE4U
Lijsterbes 27, 5682 GA Best
Nederland
Onze locatie