Bedrijfsadvies

2make4u focust zich op het gebied van organisatieadvies in de breedste zin van het woord, met een specialisatie in bedrijfs- en procesoptimalisatie, HR advisering en ondersteuning bij het ontwikkelen van uw medewerkers. Wij zijn met name gericht op kleine tot middelgrote organisaties. Daarnaast biedt 2make4u ondersteuning op HR gebied aan voor kleine tot middelgrote organisaties die behoefte hebben aan HR ondersteuning. Door u te laten ondersteunen door 2MAKE4U haalt u een sparringpartner in huis met veel verstand van ondernemen. U behoudt de focus op hetgeen waar u goed in bent terwijl wij u helpen bouwen aan de optimalisering van uw onderneming. Onze samenwerking met specialisten staat garant voor deskundigheid in meerdere disciplines.

2MAKE4U is gespecialiseerd in het analyseren van uw huidige (keten)processen. Aan de hand van onze grondige analyses stellen we vervolgens - samen met u - een verbeterplan op. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze HR diensten, en onze managementondersteuning. Onze HR diensten bestaan o.a. uit het u uit handen nemen van verschillende HR gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, HR processen of tijdelijke hands-on HR ondersteuning: 2MAKE4U staat voor u klaar!

Wij werken doelmatig, efficient, resultaatgericht en bovenal samen met u als ondernemer. Onze analyses en adviesrapporten kennen altijd een praktische insteek waar u als ondernemer direct zelf mee aan de slag kunt.

Als u de indruk heeft dat uw bedrijfsprocessen voor verbetering vatbaar zijn of dat uw huidige HR systematiek niet meer past bij uw onderneming, neem dan nu contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een betaalbare bedrijfsdoorlichting in de vorm van een 'Quickscan'.

ContactNeem contact met ons op

 

Contact Formulier

Contactgegevens

Mobiel: +31 (0)6-46063943

Adres

2MAKE4U
Lijsterbes 27, 5682 GA Best
Nederland
Onze locatie